Gratis boende på Fru Gran B&B i Tiveden för en ensamstående förälder med barn

Inspirerad av ett inlägg på Facebook där en kvinna erbjöd en gratis helg i en stuga på sin gård till en ensamstående mamma bestämde jag och maken att det var en toppenidé. Vi har fått så mycket i livet och vi vill gärna dela med oss av det vi har.

Därför vill vi ge möjligheten till en ensamstående förälder med barn att njuta gårdsliv, djur och natur hos oss under en helg. Det som ingår är hämtning på tågstationen i Gårdsjö (alternativt Laxå om det inte passar med förbindelserna till Gårdsjö), rum och frukost för upp till fyra personer under en helg. I vårt gästhus finns möjlighet att laga övriga måltider själv. Grönsaker från gården till måltiderna man lagar själv ingår också. Hos oss kan man träffa våra djur (fåren, myskankorna, katterna och hunden), vandra i skogen på de fina vandringslederna eller gå till Narven och ta ett dopp.

Vi hoppas att det ska kunna förgylla tillvaron för några som annars inte skulle ha haft råd att komma iväg på semester.

Om du vill komma till oss eller om du känner någon som passar in så skriv några rader och motivera varför du/den du känner borde få komma hit på en gratishelg. Vi förbehåller oss rätten att välja vilken/vilka familjer som ska komma hit av de förfrågningar vi får. Det är alltså inte nödvändigtvis först till kvarn som gäller utan vi väljer utifrån vilka som vi tror kan behöva det bäst.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter
RSS
Follow by Email
Google+
http://frugran.se/gratis-boende-pa-fru-gran-bb-i-tiveden-for-en-ensamstaende-foralder-med-barn/

Kommentera