Ekologiska Fru Gran i Tiveden – Bo på en liten lantgård

B&B och semesterboende

I Tivedsskogarna, mitt bland vandrings-, cykel- och ridleder, hittar du Fru Gran. Vila ut efter dagens tur i skogen eller sightseeing i närområdet och sov gott i ett rum med fina naturmaterial. Vederkvickt efter en god natts sömn kan du njuta en välsmakande ekologisk frukost i vacker och avslappnande miljö.

Specialpris för en veckas vistelse eller mer.

Välkommen till lugnet och tystnaden…

 

Fru Gran B&B i Tiveden, Bed and Breakfast, rum och frukost

Fru Gran i Tiveden

Gästhuset har två sovrum, Linden och Eken, och som en extra service ingår tillgång till Björkdungen, ett kombinerat kök och sällskapsrum, som ligger mitt emellan Linden och Eken.

Behöver du uppkoppling så har vi gratis WiFi. Det finns även möjlighet att hyra dator av oss. Mobiltäckningen är begränsad och fungerar bäst utomhus.

I mysiga Linden finns en bekväm dubbelsäng som lätt blir två enkelsängar för den som så önskar, en skön hörnbäddsoffa som kan bäddas ut till en dubbelsäng samt egen dusch och toalett med golvvärme. Linden har plats för fyra personer.

Ekologiska Fru Gran B&B i Tiveden

Slappna av efter dagens tur i Lindens mysiga hörnsoffa

Eken finns också en bekväm dubbelsäng som även den lätt dras isär samt egen dusch och toalett med golvvärme. Här finns en mysig liten sittgrupp och möjlighet att sätta in en extra säng vid behov. Eken har plats för två till tre personer.

Ekologiska Fru Gran B&B i Tiveden

I Eken finns en skön sittgrupp

För priser se här.  För bokning se här.

Fru Gran B&B i Tiveden, Bed and Breakfast, rum och frukost

I badrummet finns ekologiska handdukar och skön golvvärme

Trevligt kök och sällskapsrum

I Björkdungen har ni möjlighet att ordna matsäck till dagens vandring eller laga middag. Förutom köksutrusning finns här matplats, soffa, sällskapsspel, en bytes-bokhylla och ett minibibliotek. Däremot finns varken TV eller radio här. Vi gissar att du kommer hit för att du längtar efter lugnet och att du njuter av att vara frånkopplad och avkopplad. Här kan du sitta och mysa med en god bok eller umgås med dina medresenärer och andra gäster.

Den ekologiska frukosten serveras i ”Björkdungen” mellan 06-10.

Ekologiska Fru Gran B&B i Tiveden

Välkommen in i Björkdungen – gemensamt kök och sällskapsrum.

Det är lätt att trivas hos Fru Gran

Ekologiska Fru Gran B&B i Tiveden

En liten soffa i Björkdungen att vila ut i efter dagens skogstur.

Ekologiska Fru Gran B&B i Tiveden

Björkdungen mot Linden.

Välkommen att boka

Välkommen att boka Fru Gran i Tiveden via vårt bokningsformulär eller ringa 0730-36 16 24 / +46 730-36 16 24.

I närheten av Fru Gran i Tiveden

I närheten av Fru Gran finns mycket att se och göra. Läs gärna här om sevärdheter och aktiviteter. På Gullspångs kommunsTivedens och Västsveriges webbsidor finns också många tips om aktiviteter och sevärdheter.

Hitta hit

Åk gärna tåg till oss. Vi hämtar gratis vid tågstationen i Gårdsjö som ligger 4 km från Fru Gran. Åker du tåg till Laxå eller Töreboda kan vi också hämta, mot en avgift.

Åker du bil så hittar du adress, GPS-koordinater och vägbeskrivning här.

Våra tankar kring miljö och klimat

För oss är miljön och klimatet viktiga frågor. Vår ambition är att erbjuda ett boende med så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi strävar efter att vår samlade verksamhet ska bygga upp platsen på olika sätt. Vill du läsa om våra tankar kring miljö så hittar du dem här.

Varma välkomsthälsningar från Ruben, Mona och ”Fru Gran”