Ekologiska Fru Gran B&B i Tiveden

Bo på en liten lantgård

I Tivedsskogarna, mitt bland vandrings-, cykel- och ridleder, hittar du ekologiska Fru Gran B&B i Tiveden. Vila ut efter dagens tur i skogen och sov gott i ett rum med fina naturmaterial. Vakna utvilad och njut en god ekologisk frukost i vacker och avslappnande miljö.

Välkommen till lugnet och tystnaden…

Fru Gran B&B i Tiveden, Bed and Breakfast, rum och frukost

Fru Gran B&B i Tiveden

Gästhuset har två sovrum, Linden och Eken.

Behöver du uppkoppling så har vi gratis WiFi. Det finns även möjlighet att hyra dator av oss. Mobiltäckningen är begränsad och fungerar bäst utomhus.

I mysiga Linden finns en bekväm dubbelsäng som lätt blir två enkelsängar för den som så önskar, en skön hörnbäddsoffa som kan bäddas ut till en dubbelsäng samt egen dusch och toalett med golvvärme. Linden har plats för fyra personer.

Ekologiska Fru Gran B&B i Tiveden

Slappna av efter dagens tur i Lindens mysiga hörnsoffa

Eken finns också en bekväm dubbelsäng som även den lätt dras isär samt egen dusch och toalett med golvvärme. Här finns en mysig liten sittgrupp och möjlighet att sätta in en extra säng vid behov. Eken har plats för två till tre personer.

Ekologiska Fru Gran B&B i Tiveden

I Eken finns en skön sittgrupp

För priser se här.  För bokning se här.

Fru Gran B&B i Tiveden, Bed and Breakfast, rum och frukost

I badrummet finns ekologiska handdukar och skön golvvärme

Välkommen att boka

Välkommen att boka Fru Gran B&B i Tiveden via vårt bokningsformulär eller ringa 0730-36 16 24 / +46 730-36 16 24.

I närheten av Fru Gran B&B i Tiveden

I närheten av Fru Gran finns mycket att se och göra. Läs gärna här om sevärdheter och aktiviteter. På Gullspångs kommunsTivedens och Västsveriges webbsidor finns också många tips om aktiviteter och sevärdheter.

Hitta hit

Åk gärna tåg till oss. Vi hämtar gratis vid tågstationen i Gårdsjö som ligger 4 km från Fru Gran. Åker du tåg till Laxå eller Töreboda kan vi också hämta, mot en avgift.

Åker du bil så hittar du adress, GPS-koordinater och vägbeskrivning här.

Våra tankar kring miljö och klimat

För oss är miljön och klimatet viktiga frågor. Vår ambition är att erbjuda ett boende med så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi strävar efter att vår samlade verksamhet ska bygga upp platsen på olika sätt. Vill du läsa om våra tankar kring miljö så hittar du dem här.

Varma välkomsthälsningar från Ruben, Mona och ”Fru Gran”